Натурални къни YAUVANYA

Натурална индийска къна

Нашата селекция от 100% натурална индийска къна, внесена директно от земеделски производител.

Органична къна

Къната е екологичен продукт, който идеално покрива побелелите коси, овлажнява и възстановява изтощената коса и цъфтящите краища.

Ако искате да научите повече за този тип продукти, които са толкова търсени с цел боядисване на коса или дори кожа, продължете да четете. Открийте всичките му свойства и как може да ви бъде от полза за да подобрите здравето на косата си.

Купи къна

Ако искате да закупите къна без оцветители, консерванти или други вредни химически съставки, препоръчваме натурална къна, която е смляна на много фин прах и се нанася много лесно.

Какво е Къна?

Къната всъщност е храст. Има няколко лечебни свойства и освен това се използва и за боядисване на кожата и косата, тя е дълготрайна естествена боя. 

В случай, че се използва върху косата, това, което ще направи, е да й придаде повече сила, жизненост, енергия и блясък. Освен това осигурява минерални соли и има вид къна, която не боядисва, но можете да нанесете върху косата си за да се възползвате от нейните предимства. Все повече хора избират този продукт, вместо боята.

Видове къна

Сред различните видове къна се открояват следните:

Натурална къна от Индия

Нашата селекция 100 % Натурални индийски къни, внесени директно от селскостопански производител, без оцветители, консерванти и други вредни химични съставки. Смляни на много фин прах, лесни за нанасяне, покриват перфектно белите коси, хидратират и възстановяват изтощената и цъфтяща коса.

Мехнди (Mehndi)

Червена къна

Индиго (Indigo)

Черна къна, която в комбинация с Мехнди позволява оцветяване в различни нюанси на кестенявата гама

Касия (Cassia)

Неутрална къна за светла коса и изключително подхранваща и хидратираща

Амла (Amla)

Прах от цариградско грозде, дълбоко хидратираща и подхранваща маска

Предимства на къната и защо да купите къна

Това е естествен продукт, който осигурява много ползи за косата. Някои хора го използват, за да прикрият сивата си коса. Освен това и придава блясък и обем, тя не уврежда косата (нещо, което се случва с химическите бои), нито е агресивен към скалпа.

Ако иската красива, жива и поддържана коса, тогава не е лоша идея да разгледате този тип продукти като алтернатива на боята.

Натурални къни YAUVANYA

Активни филтри