Натурална козметика YAUVANYA

Органични козметични продукти от Индия

100% натурални за кожата и косата

Ниим (Neem)

Индийският nimbus neemo е древно растение, известно с множеството си ползи за здравето. От него се получава вещество с голямо значение в аюрведическата медицина заради полезността му при лечение на кожни заболявания, облекчаване на болката, подобряване на храносмилането и борба с инфекциите.

Амба Халди или Ароматна Куркума (Amba Haldi)

Растенията от семейство Zingiberaceae включват куркума и амба халди. Това растение е известно още като куркума или манго-джинджифил заради аромата и вкуса си, които напомнят на плода.

Изсушеният прах от неговите корени се използва по много начини за подобряване на здравето. Всъщност, независимо дали при вътрешна или външна употреба, той има много предимства. 

Риита (Reetha)

Прахът от Reetha се ползва от векове в Азия за лечение на различни болестни състояния. В Япония той се използва като удължаващ живота перикарп; и в Китай, като плод за лечение на различни болести.

Тази съставка винаги се е отличавала с популярните си традиционни ценности. Reetha се среща в хималайските планински райони на Индия. Плодът, смлян на прах, се използва в индийската аюрведична медицина от десетилетия. Днес тази съставка е част от много аюрведични шампоани и почистващи препарати. 

Прах от портокалова кора (Orange Peel)

Този фин, златисто-кафяв прах със силен цитрусов аромат често се използва в продукти за грижа за кожата на лицето и други части на тялото. Това включва сапуни, шампоани и балсами, както и процедури за мазна кожа.

Той е напълно натурален и не съдържа добавени консерванти и оцветители. Следователно можете да го използвате редовно без проблеми.

Тъй като е богат на витамин С, той предпазва кожата от свободните радикали и я поддържа хидратирана за дълго време. Не е изненадващо, че осветява тона по естествен начин и се бори с мазната кожа. По същия начин, високата концентрация на антиоксиданти помага да се поддържа структурата и еластичността на кожните клетки.

Купи тук органични козметични продукти от Индия

 

Активни филтри