Blog navigation

Последни публикации

Публикувано в:"2020"

 • Актуално Covid19 - Йонизираната вода като мощен дезинфектант срещу вируси и бактерии
  Актуално Covid19 - Йонизираната вода като мощен дезинфектант срещу вируси и бактерии
  2220 Прегледи

  Днес Ви представяме проучване, публикувано от ITEL Испания - Технически институт по почистването. Испания е една от най-засегнатите страни в борбата срещу коронавирус Covid19. ITEL препоръчва използването на йонизирана вода за дезинфекция на повърхности. Йонизираната вода, получена чрез електролиза се разделя на алкална и кисела вода. Киселата вода има рН 4 или по-ниско. При обработката на повърхности с толкова ниско pH над 99% от вирусите и бактериите умират. И най-хубавото е, че е натурален...

  Прочети повече
 • Свойствата на киселата вода като бактерицидно и противовъзпалително средство
  Свойствата на киселата вода като бактерицидно и противовъзпалително средство
  3398 Прегледи

  Киселата вода има много бърз ефект при настинки, ринит, синузит или грип. Използвайки я, можете да подобрите състоянието си само за 24 часа. Дезинфекциращият му ефект наподобява действието на йод, водороден прекис, чист алкохол и други силни дезинфектанти. Но за разлика от тях не причинява изгаряне на живата тъкан, тъй като е лек антисептик. 

  Прочети повече
 • Живата вода в природата
  Живата вода в природата
  3536 Прегледи

  Минералната вода се нарича водата, която извира от минерален извор и съдържа в състава си разтворени минерално соли, микроелементи и някои биологично активни компоненти. Лечебният и ефект се дължи не толкова на минералния и състав, колкото на естествените свойства на живата вода.

  Прочети повече
Showing 1 to 3 of 3 (1 Page)