Кана за алкална (жива) вода
search
  • Кана за алкална (жива) вода

Кана за алкална (жива) вода с титаниев електрод

99,00 лв.
С вкл. данък

Живата (алкална) вода помага да се отървете от излишните килограми, регулиране кръвното налягане, намалява холестерола, изчиства натрупаните токсини, тя е натурален антиоксидант. 

Тук можете да закупите йонизатори за вода.

Безплатна доставка

Количество

 

Сертификати за съдържание и безопасно ползване на продуктите

 

Цената на изпращането е според тарифите на Еконт

Йонизаторът за вода AV- 4000 произвежда йонизирана (алкална) вода чрез електролиза и по този начин водата получава отрицателен заряд. Съдържа капак с 2 електрода, кана и каолинов съд. Трябва да напълните двата съда с вода и да го включите в електрическата мрежа. Получавате 1 л. алкална вода с pH 9-10,5 и 0,5 л. кисела вода с pH 3-5 за 20-30 минути.

Важно за йонизаторите за вода: 

- ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ.

 

- ХИЛЯДИ ЛИТРИ

 

- БЕЗ ФИЛТРИ. БЕЗ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ. БЕЗ ИНСТАЛАЦИЯ.

 

- УНИКАЛЕН ПРОДУКТ. 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

 

- ТИТАНОВ ЕЛЕКТРОД

 

-  ПЛАСТМА БЕЗ БИСФЕНОЛ

 

- ГЛИНЕН СЪД ОТ МЕДИЦИНСКИ КАОЛИН

 

- ОТ 2004г.

 

Пакетът съдържа:

 

Кана за алкална вода 1 бр. (капак с електроди, пластмасова кана, каолинов съд)

 

Гаранция 1 бр.

 

Книжка с полезна информация за активираната вода 1 бр.

 

Инструкция - 1 бр.

С машината за жива вода на цена от 99 лв. можете да произведете хиляди литри алкална вода. 

Алкалната вода е естествен антиоксидант, който ускорява процесите в организма, регулира кръвното налягане, подобрява усвояването на храната, укрепва имунната система, помага за отслабване и много други.

 

С йонизаторите за вода на марка Biokultura можете да направите 1 литър алкална вода и 0,5 литър кисела вода за 20-30 митути. Алкалната вода е известна още като активирана вода. Активният водород реагира с активния кислород (за който се смята, че причинява много заболявания), за да образува вода и да я изхвърли от тялото. Богатството на активен водород може да се постигне изкуствено чрез електролитна редукция на водата. Ежедневното пиене на електролитно редуцирана вода (ORP - 300 mV) увеличава лечебния ефект


 

ПРЕДИМСТВА НА АЛКАЛНАТА ВОДА (известна още като йонизирана вода, жива вода и активирана вода)

 

Какво е алкална вода?

 

Алкалната вода е естествен антиоксидант, отлично стимулиращо и ободряващо средство. Ускорява процесите в организма, стабилизира кръвното налягане, подобрява усвояването на храната, ускорява метаболизма, подобрява апетита, осигурява жизненост и енергия. Бързо регенерира тъканите, подпомагайки заздравяването на различни рани, от малки жулвания до кожни раздразнения, облекчава язви на стомаха и дванадесетопръстника. Алкалната вода, получена чрез електролиза, има отрицателен заряд около -350 / -400 миливолта. Чрез процеса водата се обогатява с активен водород (през първите 10-15 мин. има най-голямо насищане с активен водород ), основният враг на свободните радикали, причиняващи много заболявания.

 

Повърхностното му напрежение е значително по-малко, молекулите му се сливат в много по-малки производни (5-6 молекули), отколкото в нормалната питейна вода (10-13 молекули). Това означава, че водата прониква ефективно в тъканите, разтваря трудно лечими токсини и ги отстранява от тялото. Това е естественият метод, който най-добре помага за неутрализиране на токсините и киселините и за осигуряване на хидратация  на тялото. Много е важно окислително-редукционният потенциал (ORP) на алкалната вода, който характеризира енергията на електроните, да е близък до потенциала на телесните течности. ORP на тялото е редукционен, вариращ от +100 до –200 mV. И в същото време ORP на водата, която пием, се колебае от +200 до +300 mV. Активността на електроните в телесните течности е много по-висока от тази на водата, която пием. Ако ORP на водата, която пием, беше близо до ORP на телесните течности, както в случая с алкалната вода, жизнената енергия на тялото нямаше да бъде загубена при коригиране на енергията на електроните. Това означава, че водата веднага се усвоява и се включва в жизнената дейност на организма.

 

Свойства на киселинна вода

 

Киселинната вода, получена чрез процеса на електролиза, има много приложения. Забавя биологичните процеси в организма, понижава кръвното налягане, успокоява нервите, подобрява съня и намалява болките в ставите. Изплакването на устата с кисела вода след хранене премахва зъбния камък, предотвратява кървенето на венците и дезинфекцира устата. Киселинната вода ефективно дезинфекцира превръзки, бельо, обувки, плодове и зеленчуци. Осигурява бързо облекчение на възпалено гърло по време на настинки. Облекчава диарията. Лесно е да се приготви кисела вода с pH = 4,5, която може да се използва за почистване вместо различни химикали. Обратно на алкалната вода,  киселата вода има положителен заряд от около 500-600 миливолта, което засилва нейния ефект.

 

Католит / Алкална вода / Анолит / Киселинна вода /

 

Тестовете с анолит и католит показват качествата на активираната вода. В частта на анолита те са оцелителни, а в частта на католита рекуперативни. Първо трябва да се изясни, че концентрацията на йони в активираната вода се измерва с водородния pH индекс. Мащабът на този индекс варира от 0 до 14 единици. Неутралната чешмяна вода има pH = 7,0. Под този индекс водата има киселинен характер. Обикновено се използва кисела вода с pH = 2,5–5,5. за дезинфекция. Ако индексът е по-голям от 7,0, водата има алкален характер. Колкото по-висок е индексът, толкова по-алкална е водата. Обикновено се използва алкална вода с pH = 8,5–10,5. Несъответствието в концентрацията +/- 1 pH не е значимо.

 

Алкалната вода и киселинната вода дават много добри резултати в случай на лечения, подробностите за които са включени в книгата, която придружава машината за жива вода VA-4000

 

Абсцеси

 

Алергии

 

Алергичен дерматит

 

Ангини

 

Възпалено гърло

 

Бронхит

 

Бруцелоза

 

Колит

 

Алопеция

 

Гастрит

 

Хемороиди

 

Херпес

 

Гингивит

 

Червеи

 

Гнойни рани

 

Главоболие

 

Гъбички

 

Грип

 

Диатеза

 

Дерматомикоза

 

Миризма на крака

 

Запек

 

Зъбобол

 

Киселини в стомаха

 

Кашлица

 

Вагинит

 

Конюнктивит и очни язви

 

Ларингит

 

Запек

 

Изгаряния

 

Остеохондроза

 

Отит

 

Парапроктит

 

Сексуална слабост

 

Полиартрит

 

Диария

 

Порязване и надраскване на рани

 

Предотвратяване на настинки

 

Предотвратяване на безсъние и висока раздразнителност

 

Рани, произведени от непрекъснат резервоар

 

Псориазис

 

Радикулит, ревматизъм

 

Пукнатини по кожата на петите

 

Разширени вени

 

Акне

 

Стоматит

 

Обриви по лицето

 

Подобряване на кръвообращението

 

Подобрете храносмилането

 

Фурункулоза

 

Холецистит

 

Тонзилит

 

Екзема

 

Ерозия на шийката на матката

 

Язва на стомаха или дванадесетопръстника

 

И много други…

 

ЧЕСТИ ВЪПРОСИ:

 

Къде се произвежда йонизаторът АV-4000?

 

ЕС.

 

Как работи АV-4000?

 

АV-4000 работи на основата на йонния обмен между 2 електрода (електрoлиза). Включва се в електрическата мрежа с помощта на 12 V адаптер.

 

За колко време и колко вода произвежда?

 

За 20-30 минути произвежда един литър алкална вода (рН 9,5) и половин литър кисела вода (рН 4,0).

 

Мога ли да променя pH допълнително?

 

Да. Въпреки че рН по-високо от 9,5 не е необходимо или препоръчително.

 

Какво да правя с кисела вода?

 

Киселата вода има много приложения. Всички те са описани подробно в инструкциите и брошурата за лечение, които изпращаме заедно с каната.

 

Имате ли нужда от резервни части?

 

Не.

 

 Използвате ли филтри?

 

Не.

 

 Какъв е полезният живот на уреда?

 

С АV-4000 могат да се направят хиляди литри. Просто трябва да следвате няколко прости инструкции за почистване и поддръжка на уреда.

 

А гаранция?

 

Уредът е с 2 години гаранция.

 

Какви лечения могат да се правят с алкална и кисела вода?

 

Всичко е описано подробно в книгата, която изпращаме с устройството.

BK000001