МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ЙОНИЗАТОР-ОЗОНАТОР
search
  • МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ЙОНИЗАТОР-ОЗОНАТОР
  • Озонарот и ароматерапевтичен дифузьор
  • МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ЙОНИЗАТОР-ОЗОНАТОР

Мултифункционален йонизатор-озонатор

90,00 лв.
С вкл. данък

Мултифункционален йонизатор, озонатор и ароматерапевтичен дифузьор

Количество
Изчерпано

 

Сертификати за съдържание и безопасно ползване на продуктите

 

Цената на изпращането е според тарифите на Еконт

Уред, който произвежда отрицателни йони, генерира озон и дифузира есенции за ароматерапия. Уредът пречиства въздуха от лоши миризми, прах, алергени, въздушни микроби, спори на плесени и гъбички, влага и др. 

Съчетава озонираща, йонизираща (отрицателни йони) и ароматизираща функции.

Уредът разполага със специален филтър, в който можете да добавяте всякакви видове капки от предназначени за ароматерапия етерични масла и парфюми.

Концентрацията на отрицателни йони (аниони) достига до 7 000 000/см3. Те могат да абсорбират най-фините прахови частици и да убиват вирусите във въздуха, които по начало са опасни за здравето. Йонизаторът осигурява чист и здравословен въздух в помещението, като пресъздава естествените качества на въздуха, близки до тези в горски условия, и така поддържа ума бистър, ускорява метаболизма, регулира нервната система, облекчава умората, успокоява стреса и тревожността.

Дезинфектирането с озон унищожава редица бактерии, причиняващи инфекции на дихателните пътища, разгражда органични газове, премахва множество неприятни миризми и предотвратява разпространението на вируси

Активно обръщане на въздуха в помещението чрез вентилатор с две скорости

Компактен и лесно преносим

Съобразен с европейските стандарти за безопасност

Не изисква допълнителна поддръжка, консумира само 14W на ниска степен (йонизатор и ароматизатор) и 20W на висока степен (озонатор), екологично чист.

BK000022