Натурална къна за коса
search
  • Натурална къна за коса

Натурална индийска къна за коса Мехнди от Yauvanya

13,10 лв.
С вкл. данък

100 % Натурална Индийска къна, която не съдържа оцветители, консерванти и други вредни химични съставки. Смляна на много фин прах, лесна за нанасяне. Благодарение на това е нужно около два пъти по-малко количество за цялостно къносване с къната. За много гъста и средно дълга коса е достатъчно да се използват около 50 грама на месец, покрива перфектно белите коси. 

Блестяща, гъста и еластична коса, без цъфтежи, хидратирана и здрава, красив, наситен тъмно червен цвят с медни оттенъци.

За перманентно оцветяване и подхранване на косата.

При закупуване на 3 продукта от марка Yauvanya ползвате намаление.

Отстъпки за обем

Количество Единична отстъпка Спестявате
3 3,00 лв. 9,00 лв.
Количество

 

Сертификати за съдържание и безопасно ползване на продуктите

 

Цената на изпращането е според тарифите на Еконт

Къната на Yauvanya е изключително лесна за нанасяне, тъй като е смляна на много ситен прах, почти пепел. Кашата става гладка и равномерна, с леко движение се разстила от корените към краищата на кичурите. Голяма част от къните са много по-едро смляни, което не личи на прост поглед, но пясъчната им консистенция затруднява равномерното нанасяне.

сравнение на къна Yauvanya

Защо е хубаво да сменим боята с къна

При дълго боядисване на косата с химични бои, тя претърпява трансформация. Всъщност боядисването променя структурата на косата, изтощава я. Това се усеща на пипане, косата става суха и твърда. Химическите багрила правят косъма лесно чуплив, спират растежа на подкожната коса, а новият растеж се забавя,

Къната е достъпно и здравословно естествено решение.

Естествената къна на Yauvanya е растение (Lawsonia Inermis), което се култивира в Индия, Климатът определя степента на насищане на цвета. Тази къна, отглеждана в горещ и сух климат в района на Раджастан (Индия), дава наистина интензивен цвят.

Естествената къна произвежда само един цвят, оранжево-червен. Този цвят ще зависи от естествения цвят на косата ви, тъй като къната се слива с вашия цвят. Този цвят няма да бъде еднакъв, тъй като косата ни естествено съдържа косми с различни цветове. Къната перфектно покрива бялата коса, придавайки й красив меден цвят.

За извличане на максималните ползи на къната е много важно тя да бъде активирано по правилен начин: Пригответе пастообразна смес от 200 мл. топла вода и 50 гр. къна. Поставете в метален, добре затворен съд за 8 часа. Нанесете сместа на косата от корените към краищата. Оставете да подейства 2 часа. Изплакнете с помощта на балсам. След 48 часа измийте косата със шампоан.

Важно е да се знае, че вече активираната къна може да се замрази и да се използва при следващо къносване.

При къносване цветът е светъл и наситен, след 1-2 измивания на косата потъмнява и придобива красиви медни оттенъци

Небходимо количество на месец, около 50 грама.

Yauvanya
BK000024

Техническо описание

Състав
Lawsonia Inermis Leaf Extract
Цвят
Оранжево червен
Размер
100 грама
Нов продукт

Вижте също и: